Welkom bij EnerQi In BalanS

Telefoonnummer: 06 51030804  
E-mail: info@enerqiinbalans.nlHet bloedgroepdieet, wat is dat eigenlijk?

Het bloedgroepdieet is voor veel mensen een nog relatief onbekend dieet. Dit is jammer, want een bloedgroepdieet heeft je veel te bieden. Bij een dieet denk je al snel aan afvallen. Dit dieet is hierin zeker geen uitzondering, maar gaat nog een stapje verder. Het is namelijk meer een manier van leven dan een dieet. Het uitgangspunt van het bloedgroepdieet is, zoals de naam al aangeeft, de bloedgroep.

Hierbij is de gedachte dat iemands bloedgroep bepalend is voor welke voedingsmiddelen het beste zijn voor iemand. Uiteraard houdt dit dan ook in dat er producten zijn die je met een bepaalde bloedgroep beter kunt laten staan. De juiste producten ondersteunen de spijsvertering en wanneer “de verkeerde” producten worden gegegeten geeft het lichaam dit ook aan door zogenaamde afweerreacties te vertonen waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan. 

Het bloedgroepdieet bevordert het afvallen. Dit komt omdat, door het eten van de bij de bloedgroep horende voeding, de stofwisseling gestimuleerd wordt. Hierdoor worden afvalstoffen uit het lichaamsvet afgevoerd en dit zorgt voor harmonie en balans in ons lichaam. Door het volgen van dit dieet val je dus niet alleen af, maar voel je je ook fitter en heb je meer energie.

Het bloedgroepdieet, waarom niet?

Misschien heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, je fitter en energierijker te voelen. Het kan zijn dat je, met alles wat je al hebt geprobeerd, niet veel of te weinig hebt bereikt. Het bloedgroepdieet is een dieet waarbij je gevarieerd en afwisselend eet. Het is ook nog eens een heel betaalbare dieetvorm, omdat het gangbare verkrijgbare producten voorschrijft. Natuurlijk moet je eerst weten wat jouw bloedgroep is. Als je dit niet weet  is dat niet erg. Er zijn namelijk zelftesters op de markt verkrijgbaar die exact kunnen bepalen wat jouw bloedgroep is.

Behandelplan.

Elke bloedgroep heeft een eigen stappenplan en EnerQi In BalanS zal je persoonlijk begeleiden naar het einddoel, zodat je je veel energieker en fitter gaat voelen en je weer volledig in BalanS komt.