Welkom bij EnerQi In BalanS

Telefoonnummer: 06 51030804  
E-mail: info@enerqiinbalans.nl

Hallo, mijn naam is Richard Doorman.

Bijna 30 jaar lang heb ik gewerkt bij een bank. Dit werk gaf mij steeds minder voldoening. In mijn vrije tijd heb ik mij om laten scholen tot natuurgeneeskundig therapeut. Nadat ik de studie tuina therapie had afgerond, heb ik de studie vitaliteitscoaching gevolgd, waar kinesiologie, coaching en voedingsdeskundige een onderdeel van is.

Ik vind de combinatie tuina therapie en kinesiologie met eventueel een coaching traject en /of een persoonlijk voedingsadvies, een geweldige combi om ziektebeelden te bestrijden.

Toen ik nog werkzaam was op de bank kreeg ik elke week 15 minuten stoelmassage. Dit heb ik altijd als zeer prettig en nuttig ervaren. Daarom heb ik de cursus Stoelmassage aan de Massage Academie afgerond. Hiermee kan ik bij bedrijven en in mijn praktijk stoelmassage geven.

In de TCM ( tratitional Chinese Medicin ) is alles gebaseerd op een goede doorstroming van Qi. De Qi stroomt door onze meridianen en als onze eigen Qi niet in balans is dan is er een disbalans in ons lichaam en / of geest en worden we ziek.

Qi moet dus in balans zijn en u bent hiervoor bij natuurgeneeskundig praktijk EnerQi in BalanS in goede handen.