Welkom bij EnerQi In BalanS

Telefoonnummer: 06 51030804  
E-mail: info@enerqiinbalans.nl

Facebook: Stoelmassage Lelystad

Wat is Stoelmassage?

Stoelmassages kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam en geest. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. Stoelmassage kan zowel privé als bedrijfsmatig worden gegeven.   

Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het geeft een ontspannen en energiek gevoel. Een opkikker voor lichaam en geest!

Deze vorm van massage wordt steeds vaker op de werkplek gegeven en is een zeer doeltreffende manier om ziekteverzuim door (werk)stress te voorkomen. Ook worden bepaalde gezondheidsproblemen zoals RSI, vermoeidheid, burn out of hoofdpijn, verminderd en verholpen.

Uit onderzoek blijkt, dat men zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelt en het ziekteverzuim door stressklachten aanzienlijk daalt. Een structurele inzet van stoelmassages levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van uw personeel.


Voor wie is stoelmassage geschikt?

Een stoelmassage is voor vrijwel iedereen prettig om te ondergaan. De stoelmassages zijn preventief bedoeld en geven extra ontspanning en verlichting. ls er sprake van specifieke klachten dan is het goed om dit vooraf te melden aan de stoelmasseur.              

Hoe werkt een stoelmassage?

De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven op een speciale ergonomische massagestoel. Deze stoel ondersteunt alle ledematen, waardoor het lichaam en geest tijdens de massage zich volledig ontspant. Er komt geen olie aan te pas en kan overal en op elk tijdstip worden gegeven

 De stoelmassage is minder geschikt als u last heeft van de volgende klachten:

  • Acute ontstekingen, virusinfecties en koorts.
  • Bij de eerste 12 weken zwangerschap. Als u langer dan 12 weken zwanger bent dan kunt u gewoon deelnemen, maar meld dit altijd aan de stoelmasseur.  
  • Wanneer er ernstige gezondheidsklachten zijn of als u onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan altijd eerst uw huisarts of specialist of u een stoelmassage mag ondergaan.