Welkom bij EnerQi In BalanS

Telefoonnummer: 06 51030804  
E-mail: info@enerqiinbalans.nl

Voedingsadvies

Veel mensen hebben problemen met hun gewicht. Velen willen graag een paar kilo afvallen maar tot op heden is het nog niet gelukt. Diverse diëten zijn de revue gepasseerd en afslanktabletten en poeders blijken ook niet te werken.

Ook hier geldt dat de oorzaak moet worden gezocht en de kern moet worden behandeld. Een voedingsdeskundige zoekt dus naar de oorzaak van het probleem en begeleidt mensen naar hun persoonlijke streefgewicht. De begeleiding tijdens consulten vindt altijd één op één plaats en door middel van gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging wordt er een advies op maat gemaakt.

Wat doet een voedingsdeskundige 

Een voedingsdeskundige is natuurlijk een deskundige op het gebied van voeding. Als voedingsdeskundige weet je alles over de anatomie en fysiologie van de mens. Celleer, weefselleer, botten, spieren, het spijsverteringsstelsel, het zenuwstelsel, de stofwisseling, de huid en alles wat daarmee te maken heeft komt aan bod. Daarnaast weet een voedingsdeskundige alles over  micro- en macronutriënten, dus koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines, mineralen, spoorelementen en andere bioactieve voedingsstoffen die invloed hebben op het functioneren van het lichaam.

Een voedingsdeskundige besteedt ook aandacht aan voeding gerelateerde klachten (zoals allergieën en intoleranties, candida, diabetes, spijsverteringsproblemen, migraine, vermoeidheid, huidproblemen). Een voedingsdeskundige weet ook alles over voedingssupplementen en EnerQi In BalanS staat volledig achter het bloedgroepdieet.